09/05/2016

Fa uns dies que Càmping amb nens ens van visitar i  ens van fer un reportatge del nostre càmping molt ben detallat. El podeu llegir aquí

 

Càmping amb nens

Esperem que us agradi 🙂

 

Qui són Càmping amb nens?

Són una família de 3 membres que s’ha endinsat en el món dels càmpings arrel de la petita de la casa. Des de fa 5 anys les seves vacances són pensant exclusivament amb ella. Li encanta jugar a que va al càmping, senyal que és un lloc on gaudeix de la llibertat que allà li deixen, impensable en altres llocs.

Des de la seva pàgina web volen donar una valoració subjectiva dels càmpings que han visitat, perquè tots aquells que voleu fer-hi una escapada i busqueu la millor opció, segons les preferències que tingueu, acabeu trobant el que més s’ajusti als vostres ideals de dies de càmping amb petits.

Tots els gustos no són iguals, i el que per un és un lloc fantàstic, per un altre deixa molt que desitjar, per això intenten respondre dubtes que acostumen a sorgir quan es busca un càmping ideal perquè els fills gaudeixin de la naturalesa, allunyats de l’estrès del dia a dia.

Els podeu visitar a www.campingambnens.cat